Verder met digitale sessies

In alle delen van het land zijn fysieke ledenraadplegingen over de nieuwe politie-cao gehouden. Met een wisselende opkomst luisterden politiemedewerkers naar de uitleg over het onderhandelaarsakkoord. Ook konden ze vragen stellen over de inhoud en strekking van de afspraken. Ten slotte werd ieders oordeel gevraagd over het akkoord. Deze week krijgen vakbondsleden dezelfde mogelijkheden tijdens digitale sessies.

Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds voor de digitale bijeenkomsten aanmelden. Hieronder vind je een overzicht van de data en tijden. Als je op de link bij de sessie klikt, kom je bij een formulier waar je je voorkeuren kunt aangeven. Vervolgens krijg je een link toegestuurd waarmee je toegang krijgt tot de betreffende ledenbijeenkomst. Die link krijg je uiterlijk een uur voor de begintijd toegestuurd. Gebeurt dat niet, stuur dan een mail naar info@politieacties.nl.

Digitale ledenbijeenkomsten

Dinsdag 5 december 2023

10.00 – 11.30 uur
Sessie 6
Aanmelden

12.00 – 13.30 uur
Sessie 7
Aanmelden

14.00 – 15.30 uur
Sessie 8
Aanmelden

Woensdag 6 december 2023

13.00 – 14.30 uur
Sessie 9
Aanmelden

15.00 – 16.30 uur
Sessie 10
Aanmelden

Vergelijkbare berichten